«Πουλάει Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα για να φέρει Νεϊμάρ»

Gazzetta team
Ενα απίστευτο σενάριο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον Νεϊμάρ και την ενδεχόμενη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Είναι γνωστή η αγάπη του Νεϊμάρ για τους «μπλαουγκράνα». Ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές πως θέλει να επιστρέψει μια μέρα στην ομάδα όπου αγαπήθηκε.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι διατεθειμένη το καλοκαίρι να τον φέρει πίσω στην Ισπανία. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοζέπ Μαρία Μπερτομέου θέλει να δει και πάλι τον Βραζιλιάνο να αγωνίζεται στο πλευρό του Μέσι.

Σύμφωνα, με την Deportes Cuatro, ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» σκέφτεται πολύ σοβαρά πέρα από ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που θα καταβάλει στην Παρί Σεν Ζερμέν να παραχωρήσει και τον Ντεμπελέ ή τον Γκριεζμάν, προκειμένου να αποσπάσει το «ναι» από τον γαλλικό σύλλογο.

Θυμίζουμε πως ο Νεϊμάρ είχε αποχωρήσει από τους Καταλανούς με προορισμό τη Γαλλία, με το αστρονομικό ποσό των 222 εκ. ευρώ. Ωστόσο, μετά από τρία χρόνια στην Παρί, ο Βραζιλιάνος θεωρεί πως ο κύκλος του στους Παριζιάνους έκλεισε.

Ο 28χρονος άσος έχει σκοράρει 68 τέρματα σε 79 εμφανίσεις, έχοντας παράλληλα και 39 ασίστ.