Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Αυτά τα... 1-1 της (vid)

Gazzetta team
Η Ατλέτικο έμεινε στο 1-1 στη Γρανάδα, αποτέλεσμα που έφερε για τέταρτη φορά στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και έμεινε στο -3 από την κορυφή.

Στα προηγούμενα χρόνια του Τσόλο Σιμεόνε, ήταν το 1-0 το αγαπημένο αποτέλεσμά της. Τώρα φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν γίνει κάπως πιο άσχημα για την Ατλέτικο. Οι Ροχιμπλάνκος έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Γρανάδα, με συνέπεια να υποχωρήσουν στο -3 από την κορυφή. Ο Λόντι τους έδωσε προβάδισμα (60'), αλλά οι Ανδαλουσιανοί παρά την... κοιλιά που παρουσιάζουν τελευταία, είναι ανταγωνιστικοί φέτος και βρήκαν την απάντηση με τον Σάντσεθ επτά λεπτά αργότερα. Κάπως έτσι η Ατλέτικο είδε το ίδιο ακριβώς σκορ για τέταρτη φορά στις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις της στη La Liga.

Γρανάδα (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Ντίαθ, Σάντσεθ (71' Μαρτίνεθ), Κίνι, Ντουάρτε, Μοντόρο, Γκοναλόν, Αζίζ (67' Φερνάντεθ), Βαδίγιο (65' Ματσίς), Πουέρτας, Σολδάδο

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Τρίπιερ, Λόντι, Φελίπε, Ερμόσο, Ερέρα, Κόκε, Βιτόλο (83' Πόβεδα), Γιορέντε (75' Ζοάο Φέλιξ), Κορέα (55' Λεμάρ), Μοράτα.