Ουέσκα - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Gazzetta team
Ο Μπέιλ επέστρεψε στα γκολ και η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με... άγχος από την έδρα της ουραγού Εϊμπάρ επικρατώντας 1-0. Στο -5 από την κορυφή η Βασίλισσα.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ βρήκε δίχτυα στη La Liga έπειτα από 802 αγωνιστικά λεπτά και η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Η Βασίλισσα αγχώθηκε, αλλά επικράτησε 1-0 της Ουέσκα, με την ουραγό να μην κερδίζει σε έβδομο παιχνίδι στο γήπεδό της. Στο -5 από την κορυφή οι Μαδριλένοι.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ, αλλά μόλις στο 6ο λεπτό λίγο έλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ, αλλά η κεφαλιά του Ετσέιτα πέρασε μόλις άουτ. Αντίθετα, ο Μπέιλ ήταν εύστοχος και στην πρώτη ευκαιρία άνοιξε το σκορ. Ο Οντριοθόλα έκανε τη σέντρα και ο Ουαλός με γλυκό πλασέ έφτασε τα 4 γκολ στη σεζόν. Η ουραγός δεν επηρεάστηκε, προσπάθησε να αντιδράσει και να βάλει δύσκολα στην αντίπαλό της, η οποία μετά το γκολ αδυνατούσε να φανεί απειλητική. Το α' μέρος έκλεισε χωρίς φάσεις, με τη Ρεάλ να μην πείθει δημιουργικά. Η Ουέσκα ήταν ορεξάτη με το... καλημέρα της επανάληψης και στο 47' έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Μαλέρο από κοντά... κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ. Εννέα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια ευκαιρία, αλλά τη σουτάρα του Φερέιρο έβγαλε εντυπωσιακά ο Κουρτουά. Η παρουσία του Ισκο στη θέση του Μόντριτς δε βελτίωσε την εικόνα της Ρεάλ, η Ουέσκα τα έπαιξε όλα για όλα και στα τελευταία λεπτά έχασε δυο καλές ευκαιρίες, αλλά ο Ερνάντες και ο Λόνγκο δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της λύτρωσης.

Ρεάλ: Κουρτουά, Ράμος, Καρβαχάλ, Βαράν, Οντριοθόλα, Μόντριτς (66' Μόντριτς), Βάθκεθ, Γιορέντε, Σεμπάγιος (58' Βαλβέρδε), Μπενζεμά, Μπέιλ (76' Ασένσιο)