Τζιρόνα – Λεβάντε 1-1 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Από τη στιγμή που δέχθηκε γκολ εντός έδρας έπειτα από τρεις μήνες, η Τζιρόνα απώλεσε βαθμούς, μετά και την ισοπαλία (1-1) με τη Λεβάντε για την 30η αγωνιστική της Primera Division. Βολικός μόνο για την ομάδα του Λόπεθ ο βαθμός.

Οι δύο ομάδες έμειναν να ανταγωνίζονται στα... δοκάρια στο πρώτο μέρος, με τους Αντάι Μπενίτεθ και Εμάνουελ Μπόατενγκ να βλέπουν αμφότεροι τη μπάλα να μην τους κάνει το χατήρι, ωστόσο, οι στιγμές αυτές αύξησαν την προσμονή για το δεύτερο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι που εξ αρχής ήταν τρομερά ανοιχτό.

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα με 220+ ειδικά στοιχήματα και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Η Τζιρόνα προηγήθηκε στο 54ο λεπτό με το καταπληκτικό αριστερό σουτ του Άλεξ Γκρανέλ από τα όρια της περιοχής κι ενώ είχε συγκλίνει κάπως πιο κεντρικά.

Στο παιχνίδι αυτό, το σύνολο του Πάμπλο Ματσίν έμελλε να μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του για πρώτη φορά εντός έδρας, έπειτα από τον περασμένο Δεκέμβρη!

Ο Ζοσέ Μοράλες στο 78' κατάφερε να φύγει στην ανοιχτή άμυνα των γηπεδούχων και να περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Η ομάδα του Πάκο Λόπεθ παρέμεινε για τέταρτο ματς αήττητη και πρόσθεσε στο σακούλι της ακόμα έναν πόντο στην προσπάθεια επιβίωσης στην κατηγορία.

Αντίθετα, η Τζιρόνα έχασε ευκαιρία να ξεπεράσει τη Σεβίλλη προσωρινά και να περιμένει το αποτέλεσμα των Ανδαλουσιανών με τη Μπαρτσελόνα...