Σοσιεδάδ - Μπέτις 0-2: «Απόδραση» για τους Ανδαλουσιανούς που πάτησαν τετράδα

Newsroom
Αν και υπέφερε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η Μπέτις κατάφερε να πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης με δυο γκολ στο φινάλε κόντρα στη Σοσιεδάδ (0-2) και πάτησε στην πρώτη τετράδα.

«Διπλό» ζωτικής σημασίας πανηγύρισε η Μπέτις, η οποία άλωσε την έδρα της Σοσιεδάδ με 2-0 και πάτησε στην πρώτη τετράδα της La Liga. Αφού άντεξε στην πίεση των Βάσκων που έπεσαν πάνω στα δοκάρια (δυο φορές) και σε έναν εξαιρετικό Ρούι Σίλβα, η ομάδα της Ανδαλουσίας βρήκε την ευκαιρία να χτυπήσει στο φινάλε και να δραπετεύσει τους τρεις βαθμούς.

Αρχικά στο 86΄ο Κρουζ βρέθηκε ολομόναχος στο ύψος του πέναλτι και με υπέροχο πλασέ άνοιξε το σκορ, βάζοντας τη Μπέτις σε θέση οδηγού. Στο 90+1΄ο Ρουί Σίλβα με απίθανη εκτίναξη κράτησε το μηδέν σε τρομερή κεφαλιά του Αργκοσία και δευτερόλεπτα αργότερα οι φιλοξενούμενοι ξεχύθηκαν στην κόντρα, με τον Ιγκλέσιας να γράφει το 2-0 προ κενής εστίας.

Ένα αποτέλεσμα που επανέφερε τους Ανδαλουσιανούς σε τροχιά επιτυχιών και παράλληλα στο +1 από τη Σοσιεδάδ που ξέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας.