ΠΑΟΚ: Άπαντες παρόντες στην αποστολή του ημιτελικού με την ΑΕΚ (pic)

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, και ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε άπαντες τους ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του στην Αθήνα στην αποστολή.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η σημερινή (06/04) προπόνηση για τους «ασπρόμαυρους» είχε να κάνει με την τακτική προσέγγιση του αγώνα με την Ένωση, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός συμπεριέλαβε άπαντες τους ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του στην Αθήνα στην αποστολή, και αναμένεται να «κόψει» πέντε ποδοσφαιριστές για να προκύψει η τελική 20αδα, λίγο πριν τη σέντρα.

Αναλυτικά:

Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Λύρατζης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Καγκάβα , Ουάρντα , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Λάμπρου , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ , Κούτσιας .