ΑΕΚ: Χωρίς εκπλήξεις η 20αδα του Χιμένεθ για το ματς Κυπέλλου με Βόλο

Δημήτρης Βέργος
Με τους πέντε γνωστούς τραυματίες να μένουν εκτός ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΚ από τον Μανόλο Χιμένεθ για το πρώτο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Βόλο.

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα από τον Άρη, η ΑΕΚ καλείται να ανασυντάξει τις δυνάμεις της και να στρέψει την προσοχή της στο εντός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Βόλο την Τετάρτη (17:00) για τα προημιτελικά του θεσμού. Άλλωστε για την Ένωση η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί τον μοναδικό στόχο πλέον, μαζί με το πλασάρισμα σε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Έπειτα από την προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης στα Σπάτα ανακοινώθηκε η αποστολή από τον Μανόλο Χιμένεθ χωρίς εκπλήξεις. Οι απουσίες είναι οι γνωστές και αφορούν τους τραυματίες Μπακάκη, Σβάρνα, Σάκχοφ, Γαλανόπουλο και Μαχαίρα. Φυσικά δεν υπολογίζονται και οι Λιβάια - Ινσούα, οι οποίοι έχουν τεθεί εκτός πλάνων.

Ο Μπακάκης αναμένεται την Πέμπτη να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, θέτοντας υποψηφιότητα να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ που ακολουθεί, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Σβάρνας. Αυτές θα είναι οι δύο πρώτες επιστροφές που αναμένει η ΑΕΚ από τα πέντε ονόματα που υπάρχουν στο ιατρικό δελτίο τη δεδομένη στιγμή. Οι Μπακάκης, Σβάρνας και Σάκχοφ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα την Τρίτη, ενώ οι Μαχαίρας και Γαλανόπουλος πραγματοποίησαν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Στην κιτρινόμαυρη αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο βρίσκονται οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες , Μάνταλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.