Στην Αθήνα ο Ιβάν Σαββίδης για τον τελικό

Στο ξενοδοχείο της αποστολής του ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Ιβάν Σαββίδης ενόψει του αποψινού τελικού του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνοδευόμενος από τους δυο γιους τους, Γιώργο και Νίκο, πέταξαν το πρωί του Σαββάτου (11/5) από τη Ρωσία και μέσω Κωνσταντινούπολης έφτασαν το μεσημέρι στην Αθήνα.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή των Πρωταθλητών Ελλάδας, με σκοπό να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό.

Πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ μπει στο λεωφορείο και αναχωρήσει για το γήπεδο, ο ιδιοκτήτης της ομάδας θα μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του, ενώ στη συνέχεια θα τους συνοδέψει μέχρι τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ πριν επιστρέψει πίσω για να παρακολουθήσει από την τηλεόραση τον τελικό.

Αντίθετα, οι δύο γιοι του, Γιώργος και Νίκος, θα βρίσκονται κανονικά στις άδεις από κόσμο εξέδρες του γηπέδου και θα παρακολουθήσουν από κοντά την τρίτη κατά σειρά μονομαχία των δύο «Δικεφάλων» για την «κούπα».