Παναθηναϊκός: Παραμένει εκτός ο Χατζηγιοβάνης

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χάνει και το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού για τα προημιτελικλα του Κυπέλλου απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι «πράσινοι» το πρωί της Τρίτης ολοκλήρωσαν την άμεση προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης (17:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κόντρα στην ομάδα από την Καρδίτσα για τους «8» του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν συμπεριέλαβε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στα πλάνα του, με τον Έλληνα εξτρέμ να έχει χάσει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή αφού αποφασίστηκε πως δεν ήταν στην επιθυμητή ετοιμότητα μετά το πρόσφατο διάστημα της απουσίας του.

Οι Βέλεθ, Αϊτόρ και Παλάσιος έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω και των τελευταίων απανωτών αγώνων και φυσικά το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό των αλλαγών στην 11άδα από τον Σέρβο κόουτς.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης είχε rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα, ενώ, το ατομικό του συνέχισε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

@Photo credits: INTIME