Δημητρίου: «Η νίκη του Αήττητου επί της Δόξας Δράμας ό,τι καλύτερο έχω ζήσει»

Gazzetta team
Ο Πέτρος Δημητρίου έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο του Αήττητου Σπάτων και οδήγησε την ομάδα της Ανατολικής Αττικής στην πρώτη της νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας, δηλώνοντας πως αυτό είναι ό,τι καλύτερο έχει ζήσει.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ακισάρ Μπελεντίγιε – Κόνιασπορ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Χαρακτηριστικά είπε στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος κόουτς:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί έκανα ένα εγχείρημα που άλλος στη θέση μου δεν θα το έκανε. Ήρθα σε μια ομάδα που οι παίκτες της είχαν τάση φυγής. Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οι άνθρωποι του Αήττητου με ειδοποίησαν να έρθω, με προσέγγισαν καλά και επειδή αγαπώ αυτή την ομάδα που είναι στην περιοχή που γεννήθηκα, αποφάσισα να δεχθώ. Παρασκευή πρωί συμφώνησα και το απόγευμα μπήκα στο γήπεδο για προπόνηση. Έκανα ένα χαλάρωμα και το μόνο που έκανα είναι ανάλυση αντιπάλου. Εκεί είναι για μένα όλη η ιστορία στο ποδόσφαιρο, στην τακτική. Σάββατο πρωί κάναμε εφαρμογή στο γήπεδο.

Οι παίκτες είχαν θέματα και για αυτό δούλεψα πολύ στην ψυχολογία. Στα τριάντα χρόνια που είμαι προπονητής, είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί σε νίκη και σε αυτό που έδειξαν αυτά τα παιδιά. Παίξαμε πολύ καλά αυτά που είπαμε. Δεν μπήκαμε φοβούμενοι τον αντίπαλο με ζώνες άμυνας. Στο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια λαθάκια που είχαμε. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στο πλάνο που είχαμε. Με συγκίνησε η προσπάθειά τους. Η Δόξα είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει έναν πολύ καλό προπονητή, έναν υπέροχο κόσμο και έναν πρόεδρο που έχει βάλει λεφτά και έχει πάρει ό,τι καλύτερο υπάρχει».