Νίκη στην Καλλιθέα και τώρα... Πανιώνιος!

Gazzetta team
Φιλική νίκη μέσα στην Καλλιθέα με 1-0 πέτυχε ο Αήττητος Σπατών με τους νεοφώτιστους να δίνουν την Παρασκευή ένα ακόμα πιο δυνατό ματς, καθώς φιλοξενούν τον Πανιώνιο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γερμανία - Γαλλία, αν o Μ'Μπαπέ σκοράρει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τη νίκη με 1-0 επί της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο» πέτυχε ο Αήττητος Σπατών σε φιλική αναμέτρηση. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης έβαλε ο Μαρουκάκης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα αμυντικό λάθος, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, ο Αήττητος δεν έδωσε χώρους στον αντίπαλο, είχε την κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ με το 0-1 να παραμένει ως το τέλος.

Αρχική σύνθεση: Γεωργακόπουλος, Αμπάρα, Μανωλάς, Βούκοβιτς, Μάγκας, Καζνέτσι, Χατζηιωαννίδης, Σταματάκης, Μαρουκάκης, Νηκλιτσιώτης, Άντερσον

Επαιξαν επίσης οι: Σπυρόπουλος, Τσέλιος, Σοφιάνης, Κατσάρας, Κατσέρης, Κοκκαλάς, Ηρακλής, Μουστάκης, Βασιλείου, Γροντής, Ματσούκας, Κοκκόρης, Χριστοφιλέας, Κολλαράς

-- Πλέον, το μυαλό μας είναι στο φιλικό με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:45 στα ΣΠΑΤΑ!