Μυροφορίδης: «Για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά»

Gazzetta team
Ο Παύλος Μυροφορίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Άρη. Ο τεχνικός διευθυντής των «κίτρινων» δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες κι όταν ρωτήθηκε για το ότι δεν έφυγε ποτέ από ομάδα στα μέσα της χρονιάς απάντησε… «για όλα υπάρχει η πρώτη φορά».

Μιλώντας στον Ρ/Σ Metropolis 95.5, ο Παύλος Μυροφορίδης δεν ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά το μέλλον του στον Άρη. «Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά», είπε και απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

Ρωτήθηκε για τις επιπτώσεις που θα έχει η ομάδα σε περίπτωση αποχώρησής του και απάντησε… «Ο Άρης θα ανέβει είτε με τον Παύλο Μυροφορίδη είτε όχι». Σχετικά με το επίπεδο συνεργασίας με τον Θόδωρο Καρυπίδη σημείωσε ότι… «δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα. Είναι λογικό. Είναι θέματα που προγραμματίζεις, σε κάποια πετυχαίνεις, σε άλλα όχι. Ο κ. Καρυπίδης καλά κάνει από τη δική του πλευρά, έχει τρέλα και άγχος για να ανέβει η ομάδα. Μη τα μηδενίζουμε όλα. Κι εγώ έχω την ίδια τρέλα, το ίδιος άγχος κι αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις. Πάντα όμως μπαίνουν και κάποιες κόκκινες γραμμές όπου ο καθένας οφείλει να κάνει τη δουλειά του. Αν την κάνει, έχει καλώς, αν όχι παίρνει το καπελάκι του και φεύγει».