ΟΦΗ - Δόξα Δράμας 3-0

Δημήτρης Τομαράς
Με γκολάρες των Μάνου και Κουτσιανικούλη ο ΟΦΗ επικράτησε 3-0 στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Football League με την Δόξα Δράμας και παρέμεινε κοντά στην 2η θέση.
Ο ΟΦΗ έφτασε τους 24 βαθμούς στις 11 αγωνιστικές της FL όταν η 2η Παναχαϊκή έχει 26. Στο ματς με την Δόξα Δράμας, που ήταν εξ αναβολής για την 9η αγωνιστική της κατηγορίας και ο ΟΦΗ βρήκε απέναντί του τον παλιό του παίκτη Κουσκουνά, επικράτησε με σκορ 3-0 με εξαιρετικά γκολ από τους Μάνο και Κουτσιανικούλη με τον 2ο να πιάνει τα 100 ματς με τον σύλλογο.
Στο 30' ο Μάνος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, πήρε την μπάλα και πλάσαρε άψογα κάνοντας το 1-0. Στο 37' ο Δημήτρης Μάνος πάλι είδε εκτός εστίας τον Μέγκα και με ένα τρομερό βολ πλανέ από 30 μέτρα κάνει το 2-0.
Στο 57' μπήκε ένα ακόμα ωραίο γκολ για τον ΟΦΗ. Πανέμορφη προσπάθεια του Κουτσιανικούλη, ο οποίος με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 3-0 για τους γηπεδούχους. Μετά το τέλος του αγώνα αποθεώθηκαν από τον κόσμο οι παίκτες του ΟΦΗ και ο κόουτς Παπαδόπουλος.
ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός, Νάστος, Λεάλ (73′ Παπατόλιος), Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Κοιλιάρας (89′ Μονιάκης), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (83′ Πουρτουλίδης) και Ποτουρίδης.
Δόξα Δράμας (Διγκόζης): Μέγκα, Γκότοβος, Όστοϊτς, Σπυρόπουλος (35′ Αρναρέλλης (75′ Μαρκόπουλος), Πεταυράκης, Νατσιόπουλος, Κάσες, Ματσούκας (46′ Λίτσκας), Μπαικαρά, Κουσκουνάς και Ριζογιάννης.