Χωρίς προπονητή και με 16αδα στην Κρήτη ο Αχαρναϊκός

Gazzetta team
Ο Αχαρναϊκός των πολλών οικονομικών προβλημάτων ταξιδεύει στην Κρήτη για το ματς με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό χωρίς τον προπονητή του, Πέτρο Δημητρίου, και έχοντας μόλις 16 ποδοσφαιριστές.

Ο τεχνικός της ομάδας επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και δεν ακολούθησε την αποστολή. Ταυτόχρονα, για διαφορετικούς λόγους έμειναν εκτός αποστολής 17 παίκτες και συγκεκριμένα οι: Λαμπίρης, Πάντος, Γραμματίκας, Μπεκατώρος, Αφράτης, Μεντής, Παπασάββας, Ζαφειράκης, Αρώνης, Τσεβάς, Καζβιρόπουλος, Τουγλής, Σταμούλης, Παπαθανασίου, Καναβέτας, Μηλιώτης, Πάσχος.

Μόνοι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής είναι οι εξής 16: Καλογεράκος, Καρδάσης, Μεγαλοοικονόμου, Καλαμιώτης, Ιωακειμίδης, Κυριαζόπουλος, Τζανέτος, Καρβουνίδης, Τζανουλίνος, Εζουμέζου, Ξαγοράρης, Χαραλαμπόπουλος, Τοπτίδης, Γεωργόπουλος, Κωνσταντινίδης, Αθανασιάδης.

Δανία – Ιρλανδία με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας κόντρα στον ΑΟΧ-Κισσαμικό ενδέχεται να είναι ο τελευταίος για την ομάδα του Μενιδίου στη φετινή Football League, καθώς έχει ήδη τιμωρηθεί δύο φορές με αφαίρεση βαθμών και αν υπάρξει ακόμη μία θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.