Ρούνεϊ: Το εκπληκτικό φάουλ, η αντίδραση του γιου του και οι συμβουλές στον Γουίλιαμς (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν το κεντρικό πρόσωπο της κόντρας της Ντέρμπι Κάουντι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έφτασε κοντά στο γκολ κάνοντας τον μεγάλο του γιο να πεταχτεί από τη θέση του, ο κόσμος φώναξε πως αν τον έβλεπε να σκοράρει θα έκανε «ντου», ενώ, ο Μπράντον Γουίλιαμς πήρε σημαντικές συμβουλές από τον πολύπειρο επιθετικό.

Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο θρύλος των «κόκκινων διαβόλων», πρώτος σκόρερ στην ιστορία του κλαμπ και άλλοτε αρχηγός της ομάδας, αντιμετώπισε την αγαπημένη του Γιουνάιτεντ ως παίκτης της Ντέρμπι Κάουντι και ηττήθηκε με το τελικό 3-0 που επιτρέπει στην ομάδα του Σόλσκιερ να συνεχίσει στα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας.

Στο ματς έφτασε πιο κοντά στο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ την οποία ο Ρομέρο απέκρουσε, με τον μεγάλο γιο του Ρούνεϊ, Κάι, να πετάγεται από τη θέση του και τον κόσμο να τραγουδάει «αν σκοράρει, θα μπούμε μέσα»!

Ο Μπράντον Γουίλιαμς, από τα πιο φρέσκα μέλη της ανδρικής ομάδας της Γιουνάιτεντ, έχοντας παρακολουθήσει τον Άγγλο θρύλο μεγαλώνοντας, άκουσε από εκείνον ορισμένα λόγια που σίγουρα θα κρατήσει στο νου του...