Από μοιραίος στον υποβιβασμό του ΟΦΗ, πρώτος σκόρερ στο σερβικό πρωτάθλημα!

Η εκτόξευση της καριέρας του Αλεξάνταρ Πέσιτς, ο οποίος συνδέθηκε με τον υποβιβασμό του ΟΦΗ στη Γ΄ Εθνική και πλέον ηγείται στον πίνακα των σκόρερ στο σερβικό πρωτάθλημα!

Ο Αλεξάνταρ Πέσιτς είχε γράψει ιστορία στον ΟΦΗ όχι τόσο για τα κατορθώματα του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά για το γεγονός πως συνετέλεσε άθελα του στον υποβιβασμό των Ομιλιτών λόγω χρεών προς το πρόσωπο του.

Ο 25χρονος στράικερ, θεωρούνταν δικαιολογημένα ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των Βαλκανίων. Σε ηλικία 16 ετών και 8 μηνών φόρεσε τη φανέλα της κρητικής ομάδας σε ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, όντας ο νεότερος σε ηλικία παίκτης που έκανε ντεμπούτο με τον ΟΦΗ.

Αν και αποχώρησε το 2010 εντούτοις η κρητική ομάδα δεν τήρησε τις οικονομικές δεσμεύσεις της με συνέπεια το 2015 να αφαιρεθούν 6 βαθμοί από τον σύλλογο και μοιραία να πάρει τον δρόμο προς της Γ΄ Εθνικής.

Όπως ο ΟΦΗ, έτσι και ο Πέσιτς στη συνέχεια της καριέρας του βρήκε το δρόμο του. Το καλοκαίρι του 2017 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ερυθρό Αστέρα, κίνηση που αποδείχθηκε ζωτικής σημασίας τόσο για τον Σέρβο φορ, όσο και για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς!

Ο Πέσιτς πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 25 γκολ, ενώ πέτυχε άλλα τρία τέρματα σε ισάριθμα ματς στον Κύπελλο!

Δείτε τα κατορθώματα του Πέσιτς...