Ομόνοια – Γρανάδα 0-2: Πέρασαν από την Κύπρο και έμειναν κορυφή οι Ισπανοί (vid)

Gazzetta team
Η Γρανάδα επικράτησε εύκολα 0-2 της Ομόνοιας στο “ΓΣΠ” και παρέμεινε στην 1η θέση του 5ου ομίλου, όπου πλέον 2ος είναι ο ΠΑΟΚ, ο μοναδικός που την έχει σταματήσει.

Στις 27 Σεπτεμβρίου η Ατλέτικο Μαδρίτης τη διέλυσε με 6-1. Αυτή παραμένει και η μοναδική ήττα της Γρανάδας σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Ανδαλουσιανοί βιώνουν το κορυφαίο ξεκίνημα σεζόν στην ιστορία τους. Στη La Liga βρίσκονται στο -3 από την κορυφή, ενώ στην Ευρώπη η κορυφή του 5ου ομίλου τους ανήκει. Μόνο ο ΠΑΟΚ πήρε ισοπαλία στην Ισπανία, με τη Γρανάδα να περνάει με νίκες από Αϊντχόφεν και Ομόνοια. Στην Κύπρο καθάρισε εύκολα με 0-2.

Το σουτ του Ερέρα έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους από το 4'. Η αποβολή του Ντούρις (41') άφησε τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο και μειωμένες πιθανότητες να επιστρέψουν στο ματς. Τελικά η Γρανάδα έβαλε και δεύτερο με τον Λουίς Σουάρες (43') και έφτασε τους επτά βαθμούς, έχοντας πλέον σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης.

Ομόνοια (Χένιγκ Μπεργκ): Φανπιάνο, Λέκγιακς, Χουμποτσάν, Λούφτνερ, Λανγκ, Ζόρντι Γκόμεθ (46' Σέχου), Μποτέ (46' Ασαντέ), Βίτορ Γκόμες, Τζιόνης (73΄Τιάγκο Σάντος), Ντούριτς, Παππουλής (46' Κούσουλος)

Γρανάδα (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Ντουάρτε, Χ. Σάντσεθ. Π. Σάντσεθ, Νέβα, Μοντόρο (46' Μιγιά), Γκοναλόν, Κένεντι (76' Σόρο), Ερέρα, Ματσίς, Λουίς Σουάρες (75' Χόρχε Μολίνα).

Αποτελέσματα
Ομόνοια – Γρανάδα 0-2
ΠΑΟΚ – Αϊντχόφεν 4-1

Βαθμολογία (3 αγωνιστικές)
1. Γρανάδα 7 (4-1)
2. ΠΑΟΚ 5 (5-2)
3. Αϊντχόφεν 3 (4-7)
4. Ομόνοια 1 (2-5)

Επόμενη αγωνιστική (26 Νοεμβρίου)
Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ
Γρανάδα - Ομόνοια