Το πρόγραμμα της ΑΕΚ για το ματς με την Σεντ Γκάλεν (pic)

Κώστας Τόπας
Η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η αποστολή για τον αγώνα με την Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία την Πέμπτη (24/09).

Το πρωί της Τετάρτης (23/09, 10:00) οι «κιτρινόμαυροι» θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το αεροδρόμιο της Ζυρίχης. Στις 17:30 της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της Σεντ Γκάλεν στο Κybun Park με τον προπονητή της ομάδας, Πέτερ Τσάιντλερ και τον Λούκας Γκέρτλερ ενώ μισή ώρα θα γίνει και η προπόνηση της ελβετικής ομάδας.

Στις 19:30 στην αίθουσα «Salon Sturm» στο Κybun Park, ο Μάσιμο Καρέρα και ο Αντρέ Σιμόες θα μιλήσουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης και στις 20:00 οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν στο Κybun Park, με την προπόνηση να είναι ανοιχτή για ένα τέταρτο στους εκπροσώπους του Τύπου.

Την Πέμπτη (24/09) θα διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στις 21:30 (CosmoteTV) και την Παρασκευή (25/09) η αποστολή θα επιστρέψει, από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης στη χώρα μας και στην Αθήνα.