Κοστίσιν: «Φαβορί ο Άρης αλλά όλα μπορούν να συμβούν»

Gazzetta team
Ο Ρουσλάν Κοστίσιν έδωσε στον Άρη τον τίτλο του φαβορί ενόψει της αυριανής (17/9, 21:00) αναμέτρησης των «κίτρινων» με την Κόλος Κοβαλίβκα.

Ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας υποστήριξε ότι… «ο Άρης είναι το φαβορί αλλά όταν μιλάμε για ένα παιχνίδι, όλα μπορούν να συμβούν. Κι εμείς δεν ήμασταν φαβορί για έξοδο στην Ευρώπη (στο ουκρανικό Πρωτάθλημα) αλλά είμαστε εδώ», είπε και αναφέρθηκε στον Άρη. «Είναι μια δύσκολη ο μάδα. Αναλύσαμε το παιχνίδι του και γενικώς περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Άρη, είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, έχει κατακτήσει τρία Πρωταθλήματα, αλλά θέλουμε κι εμείς να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Ρουσλάν Κοστίσιν δεν θέλησε να πει το παραμικρό για τα αγωνιστικά σχέδιά του καθώς είπε γελώντας… «αυτά είναι μυστικά», ενώ ρωτήθηκε για τον Μπρούνο Γκάμα στον οποίον αναφέρθηκε εξάλλου και σε δηλώσεις του σε ουκρανικά ΜΜΕ. «Ο Μπρούνο Γκάμα κάνει στην Ελλάδα ό,τι έκανε και στην Ουκρανία. Είναι παίκτης τον οποίον πρέπει να προσέξουμε».

Γιαβρίς: «Θα έχουμε άγχος αλλά θα τα καταφέρουμε»

Ο αρχηγός της Κόλος Κοβαλίβκα, Βιτάλι Γιαβρίς, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πρόκριση της ομάδας του έναντι του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». «Οι λεπτομέρειες θα παίξουν τον ρόλο τους. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Η δική μας η ομάδα είναι καινούργια, με μικρή ιστορία. Φέτος για πρώτη φορά συμμετέχουμε στην Ευρώπη. Πιστεύουμε όλοι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στην Ευρώπη και τα επόμενα χρόνια», είπε και κατέληξε: «Η ατμόσφαιρα είναι καλή μέσα στα αποδυτήρια. Ανυπομονούμε όλοι για αυτό. Σήμερα είμαστε κάπως πιο χαλαροί. Αύριο περιμένουμε άγχος αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».