Ολυμπιακός-Σεβίλλη: Όταν ο Σούκερ απέκλεισε τον Ολυμπιακό στο 110' μ' ένα «τεχνικό μεν και γκολ» (vids)

Αν περάσει την Γουλβς, ο Ολυμπιακός, ίσως βρει στο δρόμο του την Σεβίλλη και είναι ευκαιρία να θυμηθούμε την νίκη των «ερυθρόλευκων» επί των Σεβιγιάνων με 2-1, η οποία όμως άφησε πικρή γεύση χάρη στο γκολ του Σούκερ στο 110'!

Σεζόν 1995-1996. Ο Ολυμπιακός, έχοντας περάσει την Μάριμπορ, έτυχε με την Σεβίλλη στη δεύτερή του κλήρωση στο τότε UEFA Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι», στο πρώτο ματς, στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν», ηττήθηκαν με 1-0 μπροστά σε 22.000 Ισπανούς.

Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε το ρολόι να δείξει 90' και να σκοράρει ο Χουανίτο.

Στην ρεβάνς του παλιού «Καραϊσκάκης», 33.00 ένθερμοι φίλοι τη ομάδας, δημιούργησαν μια καυτή ατμόσφαιρα πιστεύοντας στην ανατροπή!

Στο 72', ο Σαπάντης σκοράρει με κοντινό πλασέ... το γήπεδο φλέγεται και το ματς πάει στην παράταση! Ίβιτς και Γιουσκόβιακ δεν μπόρεσαν να κάνουν το 2-0 στη συνέχεια.

Ο Γιουσκόβιακ στο 93' έκανε το 2-0, από το σημείο του πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ίβιτς. Ο Ολυμπιακός ήταν ένα βήμα από την τεράστια πρόκριση!

Ο Σούκερ όμως... μίλησε στο 110' και γλίτωσε την Σεβίλλη από τον αποκλεισμό! Το «τεχνικό μεν... και είναι το γκολ», από τον Μανώλη Μαυρομάτη έβαλε τελεία στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού εκείνη την εποχή, που στα δύο ματς με τους Σεβιγιάνους δεν είχε την τύχη με το μέρος του.