Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έδειξε βίντεο με Γουλβς και στάθηκε & στην αμυντική της συνέπεια

Δημήτρης Τομαράς
Ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη έκανε μία πρώτη ανάλυση της Γουλβς στους παίκτες του Ολυμπιακού τόσο για τα ατού της όσο και για τα μείον της.
Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε και στον τρόπο που αλλάζει σχηματισμούς στην διάρκεια του αγώνα η Γουλβς αλλά και για την άμυνά της. Χαρακτηριστικό είναι πως η Γουλβς από την 1η Φλεβάρη και μετά σε επτά αγώνες που έχει δώσει, έχει δεχθεί γκολ μόνο σε δύο εξ αυτών. Στο 3-2 από την Εσπανιόλ και στο 3-2 με την Τότεναμ. Στα τελευταία της πέντε παιχνίδια, εκ των οποίων τα τρία ήταν εντός έχει τρία παιχνίδια που κράτησε το μηδέν.
Ο Μαρτίνς - που όπως αναφέραμε νωρίτερα είδε στην τηλεόραση το Γουλβς - Μπράιτον, το οποίο είδαν και ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών - έδειξε βίντεο ανάλυσης στους παίκτες του για την ομάδα του Ποντένσε και στο που μπορούν να... χτυπήσουν τη Γουλβς και να την αποσυντονίσουν. Φυσικά και στάθηκε και στα δυνατά της σημεία. Σε σχέση με το ιατρικό δελτίο - όπως έχουμε σημειώσει ξανά - ο Σα θα είναι ετοιμοπόλεμος ενώ και ο Ομάρ που είχε κάποιες ενοχλήσεις θα προλάβει το Ολυμπιακός - Γουλβς.