Κλήρωση Europa League: Τα 5 υποψήφια ζευγάρια για τον Ατρόμητο (pic)

Αντώνης Σαούλης
H ομάδα του Περιστερίου έμαθε τα πέντε ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλος στην σημερινή κλήρωση. Οι δύσκολες, η παγίδα και η καλή κλήρωση.

Ο Ατρόμητος και φέτος θα δώσει την δική του μάχη στα προκριματικά του Europa League κι ευελπιστεί με νέο τεχνικό (Γιάννη Αναστασίου) να κάνει τουλάχιστον ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι.

Στις 14.00 στη Νιόν της Ελβετίας ο Ατρόμητος θα εκπροσωπηθεί από την Κάτια Κοξένογλου, ωστόσο στον διαχωρισμό που έγινε με τα γκρουπ δεν ήταν και τόσο τυχερή η ομάδα του Περιστερίου.

Στα πέντε υποψήφια ζευγάρια υπάρχουν ομάδες που σίγουρα δεν τρομάζουν τον Ατρόμητο αλλά δεν υπάρχει και η εύκολη πρόκριση.

Το γκρουπ από το οποίο θα μάθει το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του Ατρομήτου είναι το εξής:



Φυσικά ο Ατρόμητος δεν θα ήθελε να πέσει πάνω στη Νόρκεπινγκ (Σουηδία) η οποία θ' αντιμετωπίσει την Σεντ Πάτρικς από την Ιρλανδία. Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε αποκλείσει την ΑΙΚ Στοκχόλμης σίγουρα δεν θα ήθελε να... τρέχει στην Σουηδία ξανά. Οπως θα ήθελε να αποφύγει το Αζερμπαϊτζάν Νέτφσι κληρώθηκε με την Σπεράντα από την Βόρεια Μακεδονία) και το Καζακστάν Καϊράτ κληρώθηκε με την Σιρόκι από την Βοσνία).

Παγίδα είναι και η Κρακοβια από την Πολωνία η οποία είναι ζευγάρι με την Ντουνάσκα από την Σλοβάκια.

Η ιδανική κλήρωση για τον Ατρόμητο θα ήταν το ζευγάρι της Β. Ευρώπης. Αυτό ανάμεσα στην Στιάρναν από την Ισλανδία και την Λεβάδια Ταλίν από την Εσθονία. Ομως ψάχνει το 1/5 για να πει ότι πάει τον Ιούλιο κι έχει σίγουρη πρόκριση.

Στα υπόλοιπα θα χρειαστεί το 100% για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο. Θυμίζουμε πως πέρσι ο Ατρόμητος αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό από τη Ντιναμό Μπρεστ από την Λευκορωσία.