Φράιμπουργκ - Ναντ 2-0: Πρωτιά για τους Αετούς στον όμιλο του Ολυμπιακού

Βασίλης Μπαλατσός
Φράιμπουργκ - Ναντ 2-0: Πρωτιά για τους Αετούς στον όμιλο του Ολυμπιακού

bet365

Η Φράιμπουργκ συνεχίζει «απόλυτη» στον 7ο όμιλο του Europa League, καθώς νίκησε με 2-0 τη Ναντ στη Γερμανία και έφτασε στους 9 βαθμούς. Χωρίς βαθμό συνεχίζει ο Ολυμπιακός.

Η Φράιμπουργκ συνεχίζει να προπορεύεται στον 7ο όμιλο του Europa League, καθώς επικράτησε με 2-0 της Ναντ στη Γερμανία και έκανε το 3/3. Με νίκη στη Γαλλία την επόμενη αγωνιστική στη Γαλλία οι Αετοί «σφραγίζουν» την πρόκριση τους στα νοκ άουτ της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA.

Oι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν χωρίς τον Κρίστιαν Στράιχ στον πάγκο τους, διότι ταλαιπωρείται από κορονοϊό, ήταν ανώτεροι, πίεσα τα Καναρίνια και προηγήθηκαν στο 48'. Ο Τσιριβέλα «πάτησε» τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Ντόαν έκλεψε τη μπάλα, έκανε το γύρισμα και ο Κίερε με σουτ εξ επαφής άνοιξε το σκορ. Στο 72' ο Γκάντερ έδωσε τη μπάλα στον Γκρίφο εκτός περιοχής, ο Ιταλός εξτρέμ πάτησε περιοχή, έκανε το δυνατό διαγώνιο σουτ και έκανε το 2-0, το οποίο έμεινε μέχρι τέλους.

Η «απόλυτη» Φράιμπουργκ έφτασε τους εννέα βαθμούς, η Καραμπάγκ μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού έχει έξι βαθμούς, τρεις περισσότερους από τη Ναντ, η οποία σε τρεις αγωνιστικές έχει μια νίκη, κόντρα στους Ερυθρόλευκους στη Γαλλία. Από την πλευρά τους οι Πειραιτώτες ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων χωρίς βαθμό.

Αποτελέσματα

Φράιμπουργκ - Ναντ 2-0
Ολυμπιακός - Καραμπάγκ 0-3

Βαθμολογία

Φράιμπουργκ 9 (7-1)
Καραμπάγκ 6 (7-2)
Ναντ 3 (2-6)
Ολυμπιακός 0 (1-8)

Επόμενη αγωνιστική 13/10 19:45

Ναντ - Φράιμπουργκ
Καραμπάγκ - Ολυμπιακός

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα