Ζίρα - Καραμπάγκ 1-7: Ισοπέδωσε την ομάδα του Χαντάκια και παρέμεινε στην κορυφή!

Newsroom
Καραμπάγκ... επτά αστέρων! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa διέσυρε με ανατροπή 7-1 την Ζίρα του (βασικού) Χαντάκια και συνεχίζει να δεσπόζει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με τον καλύτερο και συνάμα πιο... τρομακτικό τρόπο ολοκλήρωσε τις εγχώριες υποχρεώσεις της η Καραμπάγκ πριν από τη διακοπή των εθνικών. Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ζίρα του Δημήτρη Χαντάκια; Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League με μπροστάρη τον «δαιμονισμένο» Κουρμπανλί (καρέ) την ισοπέδωσε με το ασύλληπτο 7-1 για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος, δείχνοντας... άγριες διαθέσεις ενόψει της συνέχειας.

Η Ζίρα έκανε το λάθος να προηγηθεί με σκόρερ τον Ντινίγιεφ (34΄), όμως η συνέχεια άνηκε εξ ολοκλήρου στους φιλοξενούμενους. Οπλισμένη με αυτοπεποίθηση μετά το άνετο 3-0 κόντρα στη Ναντ, η Καραμπάγκ σάλπισε την αντεπίθεση και πρόλαβε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο με σκόρερ τον Μπεϊράμοφ (44΄).

Η Ζίρα ωστόσο δεν βγήκε ποτέ από τα αποδυτήρια για τη συνέχεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να διαλυθεί από τους ορεξάτους Αζέρους. Ο Κουρμπανλί με τέσσερα γκολ πήρε από το χεράκι την ομάδα του για να την οδηγήσει σε θρίαμβο, ενώ στον πίνακα των σκόρερ μπήκαν με τη σειρά τους και οι Κάντι - Σεϊντάγιεφ.

Καραμπάγκ: Γκουγκεσασβίλι, Μπεϊράμοφ, Χουσεΐνοφ, Ιμπραχίμλι, Ανδράδε, Μουσταφαζαντά (46΄Καφαρκιλίεφ), Καράγιεφ (78΄Ζουμπίρ), Κουρμπανλί, Ρίτσαρντ, Ρομαό, Σεϊντάγιεφ (77΄Όζομπιτς)