Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε 25αδα έχοντας μέσα Μασούρα, Λαλά και Ανδρούτσο

Newsroom
Ο Μαρτίνς συμπεριέλαβε και τους Μασούρα, Λαλά και Ανδρούτσο στην αποστολή για την Αντβέρπ παρότι ο Έλληνας εξτρέμ δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος και οι άλλοι δύο είναι αμφίβολοι.

Ο Γιώργος Μασούρας θα είναι εκτός από το παιχνίδι με την Αντβέρπ λόγω του τραυματισμού του αλλά μπήκε στους 25 που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος κόουτς. Από την άλλη στην αποστολή μπήκαν και οι Ανδρούτσος και Λαλά. Ο Γάλλος δεν μπήκε στο πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς λόγω του προβλήματός του ενώ ο Έλληνας μπακ μετείχε από την αρχή στην προπόνηση.

Η ενημέρωση των Πειραιωτών για το Ολυμπιακός - Αντβέρπ:

Η αποστολή για το ματς με την Αντβέρπ. Από 25 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για το εντός έδρας παιχνίδι με την Αντβέρπ.

Την τελευταία προπόνηση, πριν το πρώτο παιχνίδι της ομάδας για τους ομίλους του UEFA Europa League, πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Αμέσως μετά ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Λόπες, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.