Τρπισόφσκι: «Από την Τρίτη στην Ελλάδα για να προσαρμοστούμε»

Newsroom
Από την Τρίτη θα βρίσκεται στην Ελλάδα η αποστολή της Σλάβια για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό, με τον Γίντριχ Τρπισόφσκι να αναφέρει πως το κάνουν για να προσαρμοστούν.

Η Σλάβια έχει δώσει μεγάλο βάρος στην πορεία της στην Ευρώπη και γι' αυτό μάλιστα εν' όψει της ρεβάνς της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, οι Τσέχοι θα έρθουν στην Αθήνα από την Τρίτη. Με το υπέρ της 2-0 στον πρώτο αγώνα η ομάδα του Γίντριχ Τρπισόφσκι θέλει να προσαρμοστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα στις συνθήκες της χώρας μας με τον προπονητή της Σλάβια να αναφέρει σχετικά: «Το κάνουμε για να μπούμε στο κλίμα. Δεν ξέρουμε τόσο καλά τον αντίπαλο και αρκετή δουλειά γίνεται μέσω video. Δε χρειάζεται να ταξιδεύουμε όλη μέρα την Τετάρτη, το κάνουμε την Τρίτη για να συγκεντρωθούμε στο νέο περιβάλλον την παραμονή του αγώνα. Είναι κάτι που έχουμε ξανακάνει».

Για τις αλλαγές που έκανε στο ματς του πρωταθλήματος: «Ο Ντόρλεϊ, ο Ούσου και άλλοι παίκτες, είναι δύσκολο να αντικατασταθούν. Λυπάμαι που κάποια παιδιά τραυματίστηκαν, αλλά είμαι χαρούμενος που οι παίκτες τους οποίους θα δυσκολευόμασταν να αντικαταστήσουμε στο ρόστερ, είναι καλά».