SUPER 3: «Η ομάδα και ο σύλλογος πρέπει να νιώσουν ότι όλοι είναι ενωμένοι»

Newsroom
Με ανακοίνωσή του ο SUPER 3 καλεί τους φίλους του Άρη να πλημμυρίσουν το «Κλ. Βικελίδης» στον δεύτερο αγώνα (11/8) με τη Μακάμπι καταθέτοντας την πίστη για την πρόκριση.

Ο Άρης θα προσπαθήσει να ανασυνταχθεί έπειτα από την ήττα από τη Μακάμπι στον πρώτο αγώνα στο Τελ Αβίβ και να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στο δεύτερο παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης». Με ανακοίνωσή του, ο SUPER 3 κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να γεμίσουν κάθε γωνιά του γηπέδου ξεκαθαρίζοντας ότι… «Τον ΑΡΗ μάθαμε να τον αγαπάμε μέσα από τις δυσκολίες. Η αγάπη μας για αυτό το σωματείο δεν έλυσε προβλήματα, απλά όταν έρχονταν οι χαρές ξεπερνούσαμε αυτά που ήδη είχαμε στην ζωή μας. Είναι μεγαλείο να μάθεις να αγαπάς και να στηρίζεις στα δύσκολα, ειδικά αν έχεις τραβήξει όσα έχουμε τραβήξει εμείς σαν λαός. Έχοντας την ανάγκη να ξεσπάσει και να ονειρευτεί μετά από μία επιτυχία».

Ο δυναμικότερος σύνδεσμος οπαδών του Άρη ξεκαθάρισε επίσης ότι… «Η ομάδα και ο σύλλογος πρέπει να νιώσουν ότι δίπλα τους και σε δύσκολες στιγμές όλοι θα είναι ενωμένοι και αγαπημένοι για να στηρίξουν την προσπάθεια του — αυτό δεν αφορά μόνο το παιχνίδι της Πέμπτης – αυτή είναι η πρώτη μας προσπάθεια σε μία περίοδο που ξεκινάει και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι από εμάς όσοι είναι γύρω από την ομάδα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια κάτι τέτοιες στιγμές το έχουμε κάνει… Φέρτε τα μωρά στο γήπεδο για να μάθουν πως είναι να στηρίζουν την ομάδα σε δύσκολες στιγμές, η ομάδα βγαίνοντας από την φυσούνα πρέπει να νιώσει από όλο το γήπεδο ότι τους πιστεύουμε και δεν θα σταματήσουμε δευτερόλεπτο να είμαστε δίπλα τους ( το έχουμε ξανά κάνει τα τελευταία χρόνια) θα το κάνουμε και την επόμενη εβδομάδα…».

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλη την ανακοίνωση του SUPER 3.