ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ: Χωρίς Μίλικ η Ολιμπίκ στην Τούμπα! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Αρκάντιους Μίλικ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ολιμπίκ Μαρσέιγ που ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, έτσι θα απουσιάσει και από το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Αρκάντιους Μίλικ δεν τα κατάφερε τελικά και δεν θα είναι στη διάθεση του (τιμωρημένου) Χόρχε Σαμπαόλι και θα απουσιάσει από τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Ο 28χρονος Πολωνός επιθετικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της πατρίδας του με τη Σκωτία στις 24 Μαρτίου, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε την τελευταία ομαδική προπόνηση της ομάδας του κι έτσι θα απουσιάσει από τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (14/04, 22:00, Live Gazzetta από την Τούμπα παρέα με τη Novibet, CosmoteSport 2HD), προσθέτοντας ακόμη έναν πονοκέφαλο για τον Αργεντινό προπονητή.

Να θυμίσουμε ότι για τον αυριανό επαναληπτικό δεν είναι διαθέσιμοι οι τιμωρημένοι Καμαρά, Ντιένγκ και Ζέρσον, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες ημέρες ακόμα δύο παίκτες, οι Τσαλέτα-Τσαρ και Μπακαμπού, οι οποίοι πάντως φαίνεται ότι θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα της Ολιμπίκ.

@Photo credits: OM Officiel