Κοπεγχάγη: Με τη νεότερη 11άδα της ιστορίας της κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Newsroom
Ο Τζες Θόρουπ παρέταξε τη νεότερη 11άδα στην ιστορία της Κοπεγχάγης για το ματς κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, από το οποίο εξαρτάται η πρόκριση του ΠΑΟΚ στα νοκ-άουτ του Conference League.

Με μέσο όρο ηλικίας χαμηλότερο από τα 22 έτη (21 ετών και 348 ημερών), η Κοπεγχάγη κατεβαίνει με την πιο νεανική εκδοχή στην ιστορία της απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας! Οι Δανοί έχουν «κλειδώσει» την πρωτιά και την απευθείας προκριση στους «16» του Conference League και ο συνδυασμός της έλλειψης βαθμολογικού κινήτρου και των μαζεμένων τραυματισμών (Άνκερσεν, Μπάλντουρσον, Γκάμπριελσεν, Λουντ Γιένσεν, Ντικς και ο Φαλκ λόγω ασθενείας), υποχρέωσαν τον τεχνικό τους, Τζες Θόρουπ να ανεβάσει παίκτες από την Κ-19 για το ματς με τους Σλοβάκους. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη δυναμική των γηπεδούχων, από τους οποίους ο ΠΑΟΚ προσδοκά να μην ηττηθούν, ώστε να χρειάζεται απλά μια νίκη επί της Λίνκολν για να προκριθεί στα play-offs. Διαφορετικά, ο Δικέφαλος του Βορρά θα χρειαστεί να νικήσει με δύο περισσότερα γκολ απ' ό,τι οι Σλοβάκοι.

Ο γηραιότερος, μάλιστα, στην 11άδα της Κοπεγχάγης είναι ο δικός μας, Μάριος Οικονόμου (29 χρονών)! Με εξαίρεση τους Κοτσολάβα, Μπιέλ και τους 22χρονους Γκραμπάρα, Βιντ, όλοι οι υπόλοιποι είναι γεννημένοι μετά το 2000!