Θόρουπ: «'Δανειστήκαμε' παίκτες από την U19»

Newsroom
Ο κόουτς της Κοπεγχάγης ανέφερε πως η ομάδα του αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Στη Δανία «στέκονται» στις απουσίες που φέρονται να υπάρχουν στην άμυνα και για αυτό ενδέχεται να ξεκινήσει βασικός ο Οικονόμου.

Με το «βλέμμα» στραμμένο στη Πάρκεν θα είναι αύριο (9/12) ο ΠΑΟΚ, καθώς καλείται να κερδίσει τη Λίνκολν και να περιμένει το αποτέλεσμα στο Κοπεγχάγη-Σλόβαν ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για τους «32» του Conference League.

Το ιδανικό για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι να μην χάσουν οι Δανοί και εκείνος (φυσικά) να επικρατήσει, ώστε να μην βγουν κομπιουτεράκια σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τους Σλοβακους (βλέπε εδώ αναλυτικά), αλλά τα... νέα από τον Τζες Θόρουπ δεν είναι και τόσο... ευχάριστα. Οπως ανέφερε σήμερα ο κόουτς της Κοπεγχάγης στην ομάδα του υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί και μεταξύ άλλων σχολίασε πως «δεν υπάρχει αμφιβολία, θα παρατάξουμε την πιο δυνατή μας ομάδα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τη νίκη, αλλά δεν μπορώ να κρύψω ότι μας απασχολούν αρκετά θέματα τραυματισμών. Σήμερα για παράδειγμα, έπρεπε να… δανειστούμε παίκτες από την U19 για να παίξουμε 11 εναντίον 11 στην προπόνηση. Για μερικούς από αυτούς, αποτέλεσε θετική έκπληξη το γεγονός πως θα τους έχουμε μαζί μας».

Ο 51χρονος τεχνικός δεν θέλησε να «αποκαλύψει» λεπτομέρειες, όμως στη χώρα του μεταδίδουν πως υπάρχει «θέμα» στην άμυνα αφού μεταξύ άλλων δεν υπολογίζονται οι μπακ Μποϊέλσεν, Ντις και ο στόπερ Ανκερσεν, ξέχωρα από αρκετούς μακροχρόνια απόντες όπως οι χαφ Ζέκα και Μπάλντουρσον (στο ιατρικό δελτίο δίνονται και οι Λουντ, Βίλτσεκ, Οβιέβο, Μπαρντίκι).


Λόγω των παραπάνω λέγεται πως θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό της σχήμα και «παίζει» να ξεκινήσει βασικός ο Οικονόμου. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε τον Νοέμβριο αθροιστικά περίπου 20 λεπτά, ως αλλαγή στις αναμετρήσεις με Λίνκολν, Ααρχους, Ααλμποργκ.

@Photo credits: INTIME