Κέιν: «Είμαι καλά, να φορτσάρουμε την κατάλληλη στιγμή»!

Κώστας Ζάλιαρης
Κέιν: «Είμαι καλά, να φορτσάρουμε την κατάλληλη στιγμή»!
Ο Χάρι Κέιν ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την φυσική του κατάσταση, αποδέχεται τις επιλογές του Σάουθγκεϊτ και τόνισε πως η Αγγλία θα πρέπει να πατήσει γκάζι την κατάλληλη στιγμή, μόλις φτάσει στα νοκ-άουτ του Euro!

Έπειτα από την κριτική που έχει δεχθεί και την «απουσία» του από τα δύο πρώτα παιχνίδια των «τριών λιονταριών» στη διοργάνωση, αφού είχε ελάχιστες επαφές με τη μπάλα και μηδαμινή συμβολή σε οτιδήποτε επιθετικό, ο Χάρι Κέιν θέλησε να βγει μπροστά και ν' απαντήσει.

«Θέλω να πω ότι αποδέχομαι τις αποφάσεις του προπονητή που έκρινε ότι έπρεπε να βγω για το καλό της ομάδας» είπε αρχικά στον Guardian και συνέχισε:

«Και στο Μουντιάλ της Ρωσίας υπήρξαν στιγμές που δεν έπαιζα καλά και δεν απέδιδα όσο θα έπρεπε. Το σημαντικό είναι όλοι να αισθανόμαστε καλά και να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε όποτε μας ζητηθεί.

Εγώ είμαι απολύτως καλά και δεν έχω κάποιο πρόβλημα ούτε σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Θα πρέπει να φορτσάρουμε και να πιάσουμε το πικ της απόδοσής μας στα νοκ-άουτ, μόλις φτάσουμε εκεί...».

 

EURO Τελευταία Νέα