Φαν' τ Σιπ για το Ελλάδα-Βοσνία: «Θα χτίσουμε πάνω στα καλά μας στοιχεία»

Gazzetta team
Για την σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Βοσνία, αλλά και για την μεταβατική περίοδο της εθνικής Ελλάδος μίλησε ο Τζον Φαν'τ Σιπ, ο οποίος τόνισε πως θα συνεχίσει την διαδικασία ευκαιριών σε νέους παίκτες.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote Tv ο Ολλανδός προπονητής είπε:

Για το αν έχει... μαγικό ραβδί για την αλλαγή εικόνας: «Μακάρι να ήμουν ο Χάρι Πότερ. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά. Αυτά που έπαιξαν, αλλά κι αυτά που ήταν στις προπονήσεις. Πίεσαν ψηλά, έπαιξαν και στα 90' για τη νίκη, αμυνθήκαμε καλά και πετύχαμε».

Για την χρησιμοποίηση Σταφυλίδη ως στόπερ και την αλλαγή Φετφατζίδη: «Τον Σταφυλίδη τον είδαμε στις προπονήσεις στην θέση αυτή και ξέραμε ότι μπορεί να ανταποκριθεί. Είναι γρήγορος και με την μπάλα. Μαζί με Χατζηδιάκο έφτιαξαν ένα πολύ καλό καλό δίδυμο. Όσο αφορά τον Φετφατζίδη, επειδή μας δυσκόλεψε το αριστερό μπακ των Βόσνιων τον βάλαμε γιατί περιμέναμε να ξεφύγει σε κάποια περίπτωση όπως κι έγινε».

Για το αν μας ταιριάζει το επιθετικό ποδόσφαιρο κι αν σεβαστήκαμε την Ιταλία περισσότερο από όσο έπρεπε: «Είναι διαφορετικά τα ματς. Άλλο το σημερινό, άλλο με την Ιταλία. Άλλα θα είναι αυτά του Νοεμβρίου. Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν θα αφήσουμε και την στιβαρή άμυνα. Θα χτίσουμε πάνω στα καλά μας στοιχεία».

Για το αν θα συνεχίσει να καλεί και νέα πρόσωπα ή θα εμπιστευτεί ξανά αυτές τις επιλογές στα επόμενα ματς: «Χτίζουμε το μέλλον. Αυτή είναι η διαδικασία. Δεν το ξεχνάμε. Είδαμε την επιλογή Μπακασέτα και τα αποτέλεσμα. Καλέσαμε τον Ρέτσο για να δούμε στις προπονήσεις την κατάστασή του. Μπορεί να χρειαστεί να δούμε κι άλλους παίκτες. Θα φανεί με τον καιρό. Κρατάμε πάντα τα καλά. Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο και θέλω οι παίκτες να έχουν μεταξύ τους συναγωνισμό για καλύτερα αποτελέσματα».