Απειρία και έλλειψη άγχους

Book-nomikarios
Μετά το σερί των 3 νικών (Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΟΚ, Τουρκία) εδώ στο Gazzetta, ο Book-nomikarios δίνει 2 επιλογές απ' το ματς της εθνικής μας με αυτήν της Ιταλίας.

ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Ουδείς πιστεύει ότι ο Ολλανδός κόουτς J. van 't Schip χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές και χωρίς να πείθει έστω στα 2 πρώτα επίσημα ματς (ήττα με Φινλανδία και νέα μεγάλη ντροπή με το 1-1 με το Λιχτενστάιν), πως θα παραμείνει ΚΑΙ στο επόμενο εγχείρημα της εθνικής. Με τον Ολλανδό και τον Άγγελο φτάσαμε πλέον τα 6 επίσημα και φιλικά ματς χωρίς νίκη.

Δεν κλήθηκαν οι 2 ηγετικοί στόπερ Μανωλάς και Παπασταθόπουλος, ο χαφ Σάμαρης και ο φορ Μήτρογλου που αγωνίζονται στο εξωτερικό, νοκ άουτ ο τιμωρημένος εξτρέμ Μασούρας, ενώ χτύπησαν και έμειναν έξω ο πορτιέρε Μπάρκας και ο αριστερός μπακ Τσιμίκας. Αρκετά χαμηλός ο μέσος όρος ηλικίας αυτής της εθνικής, αλλά σε ματς με αντίπαλο την Ιταλία χρειαζόμαστε την εμπειρία. Μακροχρόνια έξω ο σταρ μέσος Φορτούνης.

Το γεγονός ότι ελάχιστοι Έλληνες θα "χαλάσουν" το βράδυ της Παρασκευής τους για να δουν το ματς δείχνει ή ακόμα και αγνοούν ότι παίζουμε, ομολογεί τα πάντα. Πρώτο θέμα ο Τσιτσιπάς, η νίκη του Ολυμπιακού στην ευρωλίγκα και πολλά άλλα !

Η Ιταλία του R. Mancini επίσης ανανεωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, πάει τρένο, έχει 7 σερί νίκες σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει και έχει να χάσει πάνω από 1 έτος.

H απειρία της εντεκάδας μας θα χαρίσει φάσεις στην Ιταλία, ενώ το θράσος των νεαρών και η έλλειψη άγχους ίσως μας δώσει και εμάς ευκαιρίες μπροστά. Για το νικητή δεν τίθεται θέμα.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 : ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ -> 1 ΗΜ. - 1 ΤΕΛ. (1.66)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 : ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ -> OVER 2.5 GOALS (1.80)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο betwithme365@gmail.com