Τρομερό fair-play στο 90’ από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου! (vid)

Gazzetta team
Μία σπάνια επίδειξη fair-play και ήθους εκτυλίχθηκε το Σάββατο (17/10) στον αγώνα του Απόλλωνα Χαλανδρίου με τον Ηλυσιακό, για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Αθηνών.

Στο 89ο λεπτό και με το σκορ στο 0-1, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής, καθώς ο τερματοφύλακας Βαμβακάς απέκρουσε την μπάλα με το χέρι, προ του Μήτρου που έβγαινε τετ-α-τετ.

Ο Βαμβακάς αποβλήθηκε μεν, το φάουλ όμως, παρά την κρισιμότητα των στιγμών και το γεγονός ότι βρισκόταν σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, εκτελέστηκε προς τα πίσω από τον Απόλλωνα!

Ο λόγος; Τη στιγμή που κερδήθηκε η αποβολή, βρισκόταν πεσμένος παίκτης του Ηλυσιακού στη μεγάλη περιοχή, καλύπτοντας τον επιθετικό του Απόλλωνα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι τήρησαν το fair-play παρότι οι ίδιοι οι παίκτες του Ηλυσιακού είχαν εκδηλώσει κανονικά αντεπίθεση, δευτερόλεπτα πριν!

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ηλυσιακός, αναφέροντας τα εξής:

«Ο Ηλυσιακός Α.Ο. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Απόλλωνα Χαλανδρίου για την άψογη φιλοξενία του. Επιπρόσθετα συγχαίρουμε τους αθλητές & τον προπονητή του Απόλλωνα για την εκτέλεση FAIR PLAY στη τελευταία φάση του αγώνα. Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν τους ίδιους και τον Ελληνικό Αθλητισμό γενικότερα. Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου».

Δείτε την στιγμή στο 0:31: