ΕΠΟ: Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης νέος εκτελεστικός γραμματέας με 11 ψήφους

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης νέος εκτελεστικός γραμματέας με 11 ψήφους

bet365

Ο νέος εκτελεστικός γραμματέας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο οποίος πήρε 11 ψήφους σε 17μελές Δ.Σ. Ανοικτή ψηφοφορία, η οποία έγινε στο περιθώριο της συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Μπαρτσελόνα - Βαγιαδολίδ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, μέχρι πρότινος διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, θα είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον Αλέξη Δέδε και θα έχει πιθανότητες για να είναι και ο επόμενος CEO της Ομοσπονδίας.
Επελέγη μέσω της Εκτελεστικής της ΕΠΟ με 11 ψήφους σε ένα 17μελές διοικητικό συμβούλιο και μέσω ανοιχτής ψηφοφορίας. Κάτι που ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Ο Δέδες ως γνωστόν έχει συμφωνήσει με τη FIFA να εργαστεί για τις ανάγκες του Μουντιάλ του Κατάρ για τον επόμενο 1.5. χρόνο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την πρόταση - εισήγηση για τον Φιλιππούση την έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης επέλεξε να απέχει από αυτήν την εισήγηση και τη διαδικασία ενώ την επιλογή ψήφισαν οι 11 του Δ.Σ. και όχι οι εκπρόσωποι της Λίγκας, τονίζοντας πως δεν έχουν εξουσιοδότηση από τις ομάδες τους για αυτό το θέμα (και άρα απείχαν από την ψηφοφορία).
Ο Φιλιππούσης έχει μακρά θητεία ως αθλητικός δημοσιογράφος. Έχει επίσης περάσει από επιτελικό πόστο από το γραφείο του άλλοτε Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή αλλά και από την ΕΟΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναπληρωτής πρόεδρος στην ΕΠΟ ο Παναγιώτης Δημητρίου, αντιπρόεδρος ο Αστέριος Αντωνίου

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED