Τάκης Φύσσας: Από την άμυνα στην επίθεση! (vid)

Χριστίνα Βραχάλη
Ο Τάκης Φύσσας θυμάται με τη Χριστίνα Βραχάλη το θαύμα της Πορτογαλίας, καλεί τους φιλάθλους στην γιορτή των Legends του 2004 στη Ριζούπολη και μιλάει για το νέο κεφάλαιο της ζωής του, αυτή τη φορά στον πολιτικό στίβο!

Ήταν 4 Ιουλίου του 2004. Όταν η Ελλάδα έζησε το θαύμα! Όταν η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στον τελικό του EURO, έκανε την οικοδέσποινα Πορτογαλία να υποκύψει στο τσαγανό, στην πίστη, στη θέληση και στην προσωπικότητα του …outsider! Κόρνερ ο Μπασινάς, κεφαλιά ο Χαριστέας και «στον έβδομο ουρανό, αδέρφια»! Ένας εκ των πρωταγωνιστών σε εκείνο το ταξίδι της γαλανόλευκης, ήταν ο Τάκης Φύσσας. Ο πρώην διεθνής αμυντικός, ο οποίος έχει υπηρετήσει από διαφορετικά πόστα το ποδόσφαιρο, αποφάσισε να αλλάξει θέση και να παίξει... επίθεση στην πολιτική ζωή της χώρας!

Αύριο Πέμπτη 4 Ιουλίου, στο γήπεδο της Ριζούπολης, όσοι δεν μπόρεσαν να ζήσουν τον τελικό του EURO του 2004, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους LEGENDS κόντρα στην τότε εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, σε μια επανάληψη της μαγικής βραδιάς του Ντα Λουζ. Λένε πως θαύματα δύσκολα ξαναγίνονται. Ωστόσο η αναβίωσή τους, μας κάνει να θυμόμαστε, να εκτιμούμε και να ελπίζουμε… Τα λέμε εκεί!

Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCPad7jqlmcM8z4my0QCsDDA