Χριστάκης Χριστοφόρου: «Μια από τα ίδια η Εθνική, με 9 αμυντικογενείς παίκτες δεν γίνεται να δημιουργήσεις φάσεις»

Χριστάκης Χριστοφόρου: «Μια από τα ίδια η Εθνική, με 9 αμυντικογενείς παίκτες δεν γίνεται να δημιουργήσεις φάσεις»

Newsroom
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός, Χριστάκης Χριστοφόρου σχολίασε την τακτική του Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ μίλησε και για την «μάχη» του τίτλου στο πρωτάθλημα.

Καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 95.0 βρέθηκε ο Χριστάκης Χριστοφόρου. Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για το ισόπαλο 1-1 της Κύπρου με την Λετονία, σχολίασε με «καυστικό» τρόπο την φιλοσοφία του Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη «μάχη» του πρωταθλήματος Cyta.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Είναι μια από τα ίδια των τελευταίων χρόνων. Κάνοντας ένα φιλικό, θέλεις να δοκιμάσεις κάποια πράγματα από πλευράς τακτικής, κάποιους νέους παίκτες. Η τακτική φιλοσοφία της ομάδας δεν έχει αλλάξει και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που αγωνίζεται αλλά και από την κλήση των ποδοσφαιριστών. Είναι ολοφάνερο ότι οι πλείστοι παίκτες είναι αμυντικογενείς και παίζουν σε κάποιες θέσεις που δεν αγωνίζονται με την ομάδα τους.

Έχοντας εννέα αμυντικογενείς παίκτες είναι δύσκολο να κάνεις κατοχή μπάλας και να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Τιμούρ, τέλος. Αν ο υπεύθυνος στην ΚΟΠ είναι ο τεχνικός διευθυντής τότε αυτός πρέπει να δεχτεί τα πυρά για να αναλάβει πρωτοβουλίες για να το αλλάξει».

«Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν αλλά σήμερα που μιλάμε δίνω προβάδισμα όπως είναι η βαθμολογία, έτσι δίνω τις πιθανότητες. Ίσως κριθεί και την τελευταία αγωνιστική ο πρωταθλητής. Τα πάντα αλλάζουν βδομάδα με βδομάδα», ανέφερε για την «μάχη» του τίτλου στο πρωτάθλημα.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα