Νovileague με Πόρτο-Γιουβέντους και ηγέτη Κριστιάνο

Gazzetta team
Μετά το πάρτι της Παρί κόντρα στη Μπαρτσελόνα, η Novileague συνεχίζεται με το ματς της Πόρτο με τη Γουβέντους.

Η αναμέτρηση της Πόρτο με τη Γιουβέντους είναι το 2ο ματς της 2ης φάσης της Novileague.

Η πρώτη ολοκληρώθηκε με το 2-1 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και ανέδειξε 36 μεγάλους νικητές.

Στην κατηγορία «Ακριβές Σκορ», ο χρήστης Ioa***** έπιασε στο φινάλε τον χρήστη nan***** στην κορυφή με 7 σωστές προβλέψεις και μοιράστηκαν το μεγάλο έπαθλο των 20.000€ (από 10.000€ ο καθένας).

Στην κατηγορία «Σκόρερ», επίσης δύο χρήστες βρέθηκαν στην κορυφή με τη λήξη της 1ης περιόδου: And***** και Tha***** έφτασαν τις 13 σωστές προβλέψεις και μοιράστηκαν το έπαθλο των 20.000€ (από 10.000€ ο καθένας).

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Μην νομίζεις όμως ότι είναι αργά… Όλοι οι παίκτες, ξεκινώντας ακόμα και σήμερα, μπορούν να κερδίσουν, καθώς οι βαθμολογίες σε «Ακριβές Σκορ» και «Σκόρερ» για τη 2η περίοδο (20 αγωνιστικές, 44.000€ εγγυημένα*) βρίσκονται πάλι στην αρχή. Φυσικά ακόμα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα και αρκετοί βρίσκονται στην κορυφή με 1 σωστή πρόβλεψη.

Συνεχίζεται, παράλληλα, η κούρσα για το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000€, που θα κερδίσει ο παίκτης ή οι παίκτες που μετά την ολοκλήρωση και των 5 περιόδων (100 αγωνιστικές) θα έχουν 35 ή περισσότερες σωστές προβλέψεις στην κατηγορία «Ακριβές Σκορ».

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Η 22η αγωνιστική λοιπόν σήμερα έχει Πόρτο-Γιουβέντους εμείς θα στηρίξουμε το διπλό και τη νίκη των μπιανκονέρι με 1-2.

H ιταλική ομάδα είχε αποκλείσει τους Πορτογάλους στη φάση των 16 της διοργάνωσης το 2017, αφού τη νίκησε με 2-0 εκτός έδρας και 1-0 εντός.

Η Πόρτο είναι αήττητη για 5 ματς στη διοργάνωση, αφού τελευταίο της αρνητικό αποτέλεσμα ήταν στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων (3-1 από τη Σίτι).

Επίσης στα τελευταία 9 εντός έδρας ματς στο Champions League μετρά 4 νίκες, 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Από την άλλη η Γιούβε έχει επικρατήσει στα 5 από τα 6 τελευταία εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της.

Όσο για τον σκόρερ; Δεν γίνεται να μην επιλέξουμε τον σπουδαίο Κριστιάνο Ρονάλντο που πάντα βρίσκει τρόπο να... μιλάει στα μεγάλα ματς και στα νοκ άουτ του Champions League.

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια