Μέσι – Μπαρτσελόνα: Τα Top-5 γκολ στο Champions League (vid)

Gazzetta team
Η Μπαρτσελόνα ρίχνεται στη «μάχη» των «16» του Champions League απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν (22:00, Cosmotesports3) και αυτά είναι τα πέντε γκολ του Λιονέλ Μέσι που δεν θα ξεχαστούν ποτέ στον θεσμό, συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο.

Ώρα για href="https://www.gazzetta.gr/planetfootball/afieromata/article/1565209/champions-league-xereis-oles-tis-finalist-se-fasi-nok-aoyt-quiz#comments" target="_blank">νοκ-άουτ στο Champions League, ώρα για href="https://www.gazzetta.gr/teams/barcelona" target="_blank">Μπαρτσελόνα και Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντίνος έχει προσφέρει κάμποσες μαγικές στιγμές, εμφανίσεις ενός αγώνα και εμπνεύσεις της μίας στιγμής σε αυτή τη φάση του θεσμού, σκοράροντας μερικά από τα κορυφαία γκολ όχι απλά της καριέρας του, αλλά και συνολικά της τελευταίας δεκαετίας.

Οι Μπλαουγκράνα αντιμετωπίζουν την Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο αγώνα για τους «16» (22:00, Cosmotesports3HD) και τι καλύτερο ορεκτικό, λοιπόν, από το Top-5 τερμάτων του μοναδικού Λίου, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Απολαύστε το: class="dugout-video dugout-embed-eyJrZXkiOiJvVVdraDE5ZSIsInAiOiJnYXp6ZXR0YS1nciIsInBsIjoiIn0=">

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

  • href="https://www.gazzetta.gr/football/champions-league/article/1565403/i-mpartselona-kalosorise-ton-mpape-sto-kamp-nooy-pic" target="_blank">Η Μπαρτσελόνα καλωσόρισε τον Μπαπέ στο «Καμπ Νόου» (pic)

  • href="https://www.gazzetta.gr/football/champions-league/article/1565353/mpartselona-thymizei-se-oloys-tin-rapsodia-toy-2017-me-tin-pari-vid" target="_blank">Μπαρτσελόνα: Θυμίζει σε όλους την ... ραψωδία του 2017 με την Παρί (vid)

  • href="https://www.gazzetta.gr/planetfootball/analyseis/article/1565147/orient-express-toy-champions-league-vgike-ston-pigaimo-gia-tin-poli-poll" target="_blank">Το Orient Express του Champions League βγήκε στον πηγαιμό για την… Πόλη (Poll)

  • href="https://www.gazzetta.gr/planetfootball/analyseis/article/1565220/champions-league-poso-allaxes-poso-allaxa" target="_blank">Champions League: Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξα...

  • href="https://www.gazzetta.gr/football/champions-league/article/1565370/mpartselona-epestrepse-stin-apostoli-o-pike-enopsei-pari-pic" target="_blank">Μπαρτσελόνα: Επέστρεψε στην αποστολή ο Πικέ ενόψει Παρί (pic)