Ισόπαλη η Κράσνονταρ, δεν έπεισε πριν την Τούμπα (vid)

Gazzetta team
Λίγες ημέρες πριν τον... τελικό της Τούμπας, η Κράσνονταρ δεν έπεισε κόντρα στη Σότσι εκτός έδρας, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Η αποστολή στην έδρα της Σότσι δεν ήταν εύκολη για την Κράσνονταρ, ωστόσο, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν ήταν πειστική και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Ο Μουράντ Μουσάεφ παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και μόλις τρεις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Σαφόνοβ κάτω από τα δοκάρια, Σμολνίκοβ, Μαρτινόβιτς, Κάιο και Πετρόβ τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Βιλένια, Όλσον και Ούτκιν η τριάδα στα χαφ, Κλάεσον στο αριστερό άκρο της επίθεσης, Καμπελά στα δεξιά, με τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης. Πολλά παράπονα του Μουσάεβ για τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Η Σότσι μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 5ο λεπτό κέρδισε πέναλτι. Ο Νομπόα δεν αστόχησε κι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Η Σότσι ήταν εξαιρετική ανασταλτικά και κράτησε την αντίπαλό της μακριά από την εστία της.
Διαφορετικό το σκηνικό στην επανάληψη, μιας και η Σότσι στο 55' έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Ζάικα αντίκρισε δυο κίτρινες σε ισάριθμα λεπτά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Κράσνονταρ να πάρει τον έλεγχο. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα κι έφτασε στην ισοφάριση με τον Σμολνίκοφ στο 59ο λεπτό του αγώνα. Η Κράσνονταρ πίεσε, αλλά η Σότσι απέσπασε τον βαθμό.

Κράνσονταρ: Σαφόνοβ, Σμολνίκοβ, Μαρτινόβιτς, Κάιο, Πετρόβ (82' Κουτοβόι), Βιλένα (56΄ Ραμίρεζ), Όλσον (46' Γκαζίνσκι), Ούτκιν, Κλάεσον, Καμπελά, Μπεργκ (λ. τρ. 75' Σουλεϊμάνοβ).