AS: «Champions League με μονά προημιτελικά και Final 4 στην Πόλη»

Gazzetta team
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS», η UEFA προσανατολίζεται σε μονά προημιτελικά και Final 4 στην Κωνσταντινούπολη για την ολοκλήρωση του φετινού Champions League.

Σε διαδικασία – εξπρές οδηγείται η UEFA, προκειμένου να ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο το Champions League, η έναρξη του οποίου ενδέχεται να πάει πιο πίσω, λόγω και της καθυστέρησης στην έναρξη των εγχώριων πρωταθλημάτων, ειδικά της αγγλικής Premier League.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS», η ομάδα εργασίας που συνθέτουν η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, η ένωση ευρωπαϊκών συλλόγων (ECA) και οι ευρωπαϊκές λίγκες, προσανατολίζεται στο να γίνουν μονά παιχνίδια στα προημιτελικά, αλλά και Final 4 στην Κωνσταντινούπολη, για ημιτελικά και τελικό.

Πρώτα, βεβαίως, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η φάση των «16» (με ημερομηνία έναρξης τις 8 Αυγούστου), όπου υπολείπονται οι ρεβάνς στις αναμετρήσεις Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης (2-1 υπέρ των Πολιτών στο πρώτο παιχνίδι της Μαδρίτης), Μπαρτσελόνα – Νάπολι (1-1 το πρώτο ματς στην Ιταλία), Μπάγερν Μονάχου – Τσέλσι (3-0 υπέρ των Βαυαρών μέσα στο Λονδίνο) και Γιουβέντους – Λυών (1-0 οι Γάλλοι στο πρώτο παιχνίδι).

Στα προημιτελικά έχουν προκριθεί Αταλάντα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λειψία και Παρί Σεν Ζερμέν, με την διαδικασία – εξπρές να πρέπει πρώτα να περάσει από την έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία θα λάβει χώρα στις 17 Ιουνίου.