Νίκη-πρόκριση για τον Ολυμπιακό

Book-nomikarios
Ο Book-nomikarios δίνει προβάδιμα για νίκη-πρόκριση των ερυθρολεύκων στη ρεβάνς του 0-0 της Τσεχίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Είχαμε τονίσει όταν είχε γίνει η κλήρωση της Πλζεν με τον Ολυμπιακό, ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν να φοβηθούν κάτι συγκεκριμένο, αλλά τη γενικότερη ΟΜΑΔΙΚΗ προσπάθεια της Βικτόρια, καθώς ο κόουτς Βρμπα έχει φτιάξει ένα καλοδουλεμένο σύνολο μεν, αλλά με παίχτες που έχουν ξεκάθαρο ταβάνι στην ατομική τους απόδοση δε. Αυτό φάνηκε και στο πρώτο ματς των 2 ομάδων στην "Doosan Aréna", καθώς η Βικτόρια πίεσε, είχε 1-2 καλές στιγμές, αλλά και ο Ολυμπιακός Πειραιώς απείλησε επίσης σε κόντρα επιθέσεις.

Είναι σαφές τι περιμένει ο κόουτς Μάρτινς απ' την αντίπαλη ομάδα πλέον, είχε ξεκάθαρο πλάνο και τακτική απ' την αρχή ως το τέλος, επομένως δεν έχει να φοβηθεί το άγνωστο. Το αρνητικό είναι πως οι ερυθρόλευκοι είναι σαφέστατα σοκαρισμένοι και ασύνδετοι επιθετικά μετά τον τραυματισμό του ηγέτη Φορτούνη, ενώ δεν είναι έτοιμος ο Ελ Αραμπί που στο κοντινό μέλλον θα προορίζεται για βασικός φορ, ενώ το θετικό είναι πως επέστρεψε ο Τυνήσιος στόπερ Μεριά (θα είναι εντεκαδάτος) και ότι ο Καμαρά θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του απ' το πρώτο λεπτό.

Το στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα έχει αρκετό κόσμο που θα παίξει κομβικό ρόλο στην αναμέτρηση, καθώς εύκολα το εν λόγω γήπεδο μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια πολύ καυτή έδρα με εξαιρετική ατμόσφαιρα που θα σπρώξει τους γηπεδούχους στο να κατακτήσουν αυτό που θέλουν. Δεν περιμένω επ ουδενί απ' τον Ολυμπιακό να σκεφτεί το 0-0 και την παράταση, καθώς μετά αν δεχθεί 1 γκολ θα του κοστίσει τα πάντα. Θα ψάξει απ' την αρχή αυτό που λαϊκά ορίζουμε ως "νίκη-πρόκριση".

Εν αρχή οι εταιρείες στοιχημάτων έβγαλαν πολύ χαμηλές για τους ερυθρόλευκους (κατά μέσο όρο στο 1.55), αλλά γρήγορα τις διόρθωσαν στο 1.75 και μετά άρχισε να ξανακυλούν. Νομίζω ότι μπορεί να παιχτεί η νίκη τους έχοντας ως όπλο τον παράγοντα έδρα και κυρίως το γεγονός ότι έχει πλέον συστηθεί η μία ομάδα στην άλλη και έτσι εφόσον γνωρίζει ο ένας τι να περιμένει απ' τον άλλο, προβάδισμα έχει ο θεωρητικά (βάσει ατομικής αξίας) ανώτερος. Μένει ν' αποδειχθεί στο γήπεδο ότι ο Ολυμπιακός είναι τέτοιος. Ότι έχει και μέσα σ' όλα πιο βαριά φανέλα. Η Πλζεν κυριαρχεί τα τελευταία έτη στην Τσεχία, αλλά ακόμα και σαν όνομα και σαν brand δεν είναι καν η Σλάβια ή η Σπάρτα Πράγας.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE QUALIFIERS : OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ -> 1 (1.66)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail με τίτλο "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" για τα 20ά μας γενέθλια στο betwithme365@gmail.com !