Λοκομοτίβ Μόσχας - Γαλατάσαραϊ 2-0

Gazzetta team
Η Λοκομοτίβ κέρδισε δίκαια με 2-0 την Γαλατασαράι, άφησε τους Τούρκους εκτός συνέχειας και ελπίζει για την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Europa League.

Η Λοκομοτίβ έψαχνε τους πρώτους της βαθμούς στη φετινή διοργάνωση, η Γαλατά ήθελε να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης, αλλά στο τέλος η νίκη των Μοσχοβιτών έφερε και τις δύο εκτός συνέχειας, με τους τους γηπεδούχους να διατηρούν πιθανότητες για την τρίτη θέση, αλλά να μην μπορούν να καλύψουν την ήττα με 3-0 στην Πόλη.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα και οι γηπεδούχοι καλύτεροι. Μόλις στο 3’ ο Μιραντσούκ είχε δοκάρι και έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος του πρώτου μέρους για να δούμε το πρώτο γκολ. Ο Κριχόβιακ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Μουσλέρα για το 1-0. Οι Τούρκοι προσπάθησαν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Έτσι, στο 54’ τα πάντα τελείωσαν με τον Ιγκνάτιεβ να κάνει το 2-0 και τους Μοσχοβίτες να χάνουν και άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν, αλλά τίποτα να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σιόμιν): Γκιγιέρμε, Ιγκνάτιεβ, Τσόρλουκα, Κβιρκβέλια, Ρίμπους, Ντενίσοβ, Κριχόβιακ, Αν. Μιραντσούκ, Αλ. Μιραντσούκ (77’ Μπάρινοβ), Φαρφάν (90’ Ρότενμπεργκ), Σμόλοβ (88’ Έντερ)

Γαλατάσαραϊ (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Ναγκατόμο, Αζίζ, Καμπάκ, Λίνες (89’ Μαριάνο), Ντονκ, Φερνάντο (59’ Φεγκουλί), Εντιαγιέ (68’ Ινάν), Ροντρίγκες, Ντερντιγιόκ, Ονιεκούρου