K19 ΑΕΚ - K19 Μπάγερν 0-4

Gazzetta team
Οι Νέοι της ΑΕΚ ηττήθηκαν από τους αντίστοιχους της Μπάγερν Μονάχου στη Ριζούπολη με 4-0 για τη διοργάνωση του Youth League.

Επιστροφή χρημάτων* στο ΑΕΚ – Μπάγερν Μονάχου και σούπερ αποδόσεις στο Champions League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Κ19 της ΑΕΚ υποδέχθηκε στη Ριζούπολη την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου για τη διοργάνωση του Youth League με τους Βαυαρούς να παίρνουν τη νίκη με 4-0.

Το σκορ άνοιξε λίγο πριν βγει το ημίχρονο (42') με όμορφη εκτέλεση φάουλ ο Τσίρκζεε, ενώ από τη μεριά της η Ένωση είχε μια καλή ευκαιρία με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, αλλά το σουτ του Χριστόπουλου πέρασε άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Μπάγερν μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι και το πέτυχε με δύο γρήγορα γκολ. Μπορεί στο 53' ο Τσίρκζεε να μην κατάφερε να νικήσει τον Τάφα, ο οποίος απέκρουσε και με τη βοήθεια του δοκαριού, ωστόσο στο επόμενο λεπτό ο Τσίλα με κοντινό σουτ έγραψε το 0-2 για τη γερμανική ομάδα.

Δύο λεπτά αργότερα στο 56' ο Σαμπάνι, έπειτα από το ένα-δύο με τον Τσίρκζεε, έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά (0-3) στα δίχτυα της ΑΕΚ, τελειώνοντας ουσιαστικά κάπου εκεί το ματς. Η Μπάγερν θα μπορούσε, μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ, αλλά το σουτ του Σαμπάνι αυτή τη φορά σταμάτησε στο οριζόντιο.

Αυτό έγινε τελικά στο 81' όταν ο Άντερσον εκμεταλλεύτηκε την κάθετη του Σαμπάνι, πέρασε και τον Τάφα και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΑΕΚ: Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπογκντάνι, Μπούσης, Τάμπας (76' Καραβίδας), Μπότος, Σαρδέλης (61' Τσέλιος), Γιούσης (85' Πετούσης), Μαχαίρας (61' Πατρινός), Χριστόπουλος (85' Μαλισσόβας)

Μπάγερν: Φριχτλ, Στάνισιτς, Μάι, Ρίτσαρντς, Φράνκζε, Πούντιτς, Στίλερ (86' Νταλίλιουκ), Λούνγκβιτς (86' Κελ), Τσίλα (72' Γιόχανσον), Σαμπάνι, Τσίρκζεε (77' Άντερσον)