Στο Άμστερνταμ ο Μελισσανίδης

Gazzetta team
Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στην ολλανδική πρωτεύουσα και θα δώσει το «παρών» στις εξέδρες του Johan Cruyff Arena.

Επιστροφή χρημάτων* στο Άγιαξ - ΑΕΚ και σούπερ αποδόσεις στο Champions League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πάντα κοντά στην ΑΕΚ στα εκτός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από την πρεμιέρα της πρωταθλήτριας Ελλάδας στους ομίλους του Champions League.

Από το απόγευμα της Τρίτης το αφεντικό της ΑΕΚ βρίσκεται στο Άμστερνταμ, ενώ μαζί του ταξίδεψε και ο project manager της Αγιά – Σοφιάς, Δημήτρης Ανδριόπουλος. Έτσι θεωρείται δεδομένο ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θα επιθεωρήσει την Arena του Άμστερνταμ μαζί με τον κύριο Ανδριόπουλο, όπως είχε γίνει και στο εκτός έδρας ματς με τη Βίντι στην Groupama Arena.

Επίσης, πριν από τη σημερινή πρεμιέρα της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πιθανό να κατέβει στα αποδυτήρια και να μιλήσει στους παίκτες, όπως το είχε κάνει και στα εκτός έδρας ματς των προκριματικών με Σέλτικ και Βίντι.