Με τις ευχές του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έστειλε τις ευχές της προς την ποδοσφαιρική ομάδα του «Δικεφάλου» ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στην Μπενφίκα το βράδυ της Τρίτης (21/8).

Σημειώθηκαν τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα Αθλ. Μπιλμπάο - Λεγκανές; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «ασπρόμαυροι» ζουν στους ρυθμούς του πρώτου αγώνα με τη δευτεραθλήτρια Πορτογαλίας και η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το τελευταίο εμπόδιο πριν την είσοδο στους ομίλους του Champions League, που ακούει στο όνομα Μπενφίκα, καλείται να ξεπεράσει ο παγκόσμιος ΠΑΟΚ στα play-offs της διοργάνωσης. Πρώτος αγώνας την Τρίτη 21 Αυγούστου και ώρα 22:00 στο «Da Luz» της Λισαβόνας, όπου ο Δικέφαλος καλείται να δείξει για ακόμη μία φορά τις αγωνιστικές του αρετές και το πάθος που τον διακρίνει.

Με την ευχή της «μάνας» του Συλλόγου, του Α.Σ. ΠΑΟΚ, η ποδοσφαιρική ομάδα πέταξε στην Πορτογαλία και πλέον μετράει αντίστροφα τις ώρες μέχρι την έναρξη του μεγάλου αγώνα.

Στην προσπάθειά του αυτή, ο Δικέφαλος δε θα είναι μόνος, αφού στο γήπεδο και πάλι θα δώσουν το παρόν οι πιστοί οπαδοί του. Για όσους δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στη Λισαβόνα, ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από το κανάλι COSMOTE TV».