Υπάρχει και σκέψη για Νικολάου με Γιουβέντους

Δημήτρης Τομαράς
Το πρόβλημα του Μποτία επαναφέρει την περίπτωση για δίδυμο Ένγκελς - Νικολάου στην άμυνα του Ολυμπιακού και ειδικότερα για το ματς με Γιουβέντους στο Φάληρο. Ποιο το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου και της Γιουβέντους.
Ο Λεμονής ουσιαστικά τον βασικό προβληματισμό του τον έχει για την γραμμή κρούσης. Και αυτό διότι ο Προτό θα συνεχίσει βασικός και το ίδιο φαίνεται για Κούτρη και Ομάρ. Ο Μποτία έχει πρόβλημα τραυματισμού και μπορεί ο Νικολάου να πάει για βασικός στόπερ δίπλα στον Ένγκελς.
Σημειώνεται πως στα άλλα προβλήματα ο Φιγκέιρας είναι τιμωρημένος και οι Οτζίτζα Οφόε και Εμενίκε έχουν ακόμα θέματα ετοιμότητας. Για το κέντρο ο Ρομαό θα πρέπει να θεωρείται επίσης σίγουρος και από εκεί και πέρα μένει να φανεί η προσέγγιση του αγώνα και το εάν ο Λεμονής θα πάει με καθαρό φορ με εμπιστοσύνη στον Τζούρτζεβιτς ή θα πάει σε άλλη λογική με μεσοεπιθετικό μπροστά. Και ο Πάρντο βέβαια συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για βασικός.
ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Ως προς το πρόγραμμα ο Λεμονής θα μιλήσει με έναν παίκτη του Ολυμπιακού στις 16.30 την Δευτέρα στο Καραϊσκάκη για το ματς. Η Γιουβέντους από την άλλη θα αρχίσει προπόνηση στις 12.15 το μεσημέρι στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Βιβόνο και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τον Τζιόρτζιο Κιελίνι θα μιλήσουν στις 20.30 επί ελληνικού εδάφους.