Μπαρτσελόνα: Τρέχει να προλάβει τον «τελικό» με Μπάγερν ο Φατί

Newsroom
Αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Μπάγερν κάνει ο Ανσού Φατί, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο.

Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Ανσού Φατί για να προλάβει το κρίσιμο παιχνίδι που δίνει η Μπαρτσελόνα σε δυο εβδομάδες (8/12) από τώρα στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν.

Οι Μπλαουγκράνα χρειάζονται μόνο νίκη (ή γκέλα της Μπενφίκα) για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους «16» του Champions League και ευελπιστούν να έχουν διαθέσιμα τα μεγάλα τους «όπλα» για το μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων.

Ωστόσο η παρουσία του 18χρονου άσου μόνο βέβαιη δεν θεωρείται, αφού ακόμα ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο που αποκόμισε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Θέλτα.

Σύμφωνα πάντως με την «Mundo Deportivo», ο πολιτογραφημένος Ισπανός έχει ορίσει ως στόχο επιστροφής του το ματς με τη Μπάγερν και διατηρεί βάσιμες ελπίδες πως τελικά θα είναι έτοιμος εγκαίρως για να ταξιδέψει στην Γερμανία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή.