Με αυξημένα προβλήματα ο Μαρτίνς και βασική σκέψη για 3-5-2

Δημήτρης Τομαράς
Τα προβλήματα του Μαρτίνς έχουν αυξηθεί σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και μία σκέψη του είναι να πορευθεί με το 3-5-2 στο Νέφτσι - Ολυμπιακός.

Σε αυτή τη φάση σε σχέση με τον πρώτο αγώνα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προλάβει τη ρεβάνς ο τραυματίας Μπουχαλάκης με τον Ελ Αραμπί να διατηρεί κάποιες πιθανότητες. Όπως είναι πιθανό να χάσει (και) τη ρεβάνς ο Σωκράτης. Επίσης ενδέχεται να τεθούν εκτός πλάνων λόγω ζητημάτων ετοιμότητας οι Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσος.

Ήδη υπάρχει εκτός ο τιμωρημένος Καμαρά και φυσικά ο Εμβιλά που έβγαλε μυϊκό πρόβλημα. Με τα προβλήματα λοιπόν που προέκυψαν λόγω covid-19 (Σωκράτης και Ελ Αραμπί) αλλά και ελέω τραυματισμών και άλλων ζητημάτων ετοιμότητας ο Πορτογάλος κόουτς αποκτά δύσκολο έργο και για τον επαναληπτικό. Όπως δύσκολη αποστολή είχε και πριν τον πρώτο αγώνα.

Έτσι δεν φαντάζει καθόλου απίθανο ένα 3-5-2 με Τζολάκη ή Βατσλίκ στο τέρμα και τριάδα στόπερ με Σισέ - Σεμέδο - Μπα ή άλλον διαθέσιμο στόπερ.

Η πεντάδα με Λαλά και Μασούρα στα άκρα και στο κέντρο οι Μάρκοβιτς, Σουρλής και Κούντε και μπροστά ο Βαλμπουενά με έναν εκ των Ελ Αραμπί - Χασάν (να θυμίσουμε πως και ο Αιγύπτιος έβγαλε ένα θέμα στο πόδι του στο πρώτο ματς ενώ πρόβλημα είχε ακόμα και ο Αβραάμ).