Ινιέστα: Η νύχτα που έκανε το... χατ-τρικ των βραβείων σε τελικούς (pics & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Την 6η Ιουνίου του 2015 η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Champions League στον τελικό του Βερολίνου με την Γιουβέντους και ο Αντρές Ινιέστα απλά συνέχισε να γράφει τη δική του μεγαλειώδη ιστορία!

Οι Καταλανοί κοντραρίστηκαν με τους «μπιανκονέρι» και η αλήθεια είναι ότι με τους MSN στη γραμμή κρούσης οι «μπλαουγκράνα» πραγματικά δεν είχαν τίποτα να φοβηθούν στον μεγάλο τελικό του Champions League πριν από μια 6ετία.

Η τότε ομάδα του Λουίς Ενρίκε ολοκλήρωσε το τρεμπλ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 με το ευρωπαϊκό τρόπαιο στο Βερολίνο, ο Τσάβι ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα με την κορυφή των αστεριών, ενώ, η Γιουβέντους ηττήθηκε για 6η φορά σε τελικό μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Μοράτα στο 55ο λεπτό είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την Γιουβέντους στο 1-1 μετά το γκολ του Ράκιτιτς από το 4', ωστόσο, ο τελικός «καθάρισε» με τους Σουάρες (68') και Νεϊμάρ (90' + 7').

Εκείνη τη νύχτα, ο Αντρές Ινιέστα, ο εκ των μαέστρων στον άξονα της Μπαρτσελόνα, κατάφερε κάτι μοναδικό.

Μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 και του Euro του 2012, αναδείχθηκε και στον μεγάλο τελικό του Champions League ο MVP της αναμέτρησης σε ένα τρομερά σπουδαίο χατ-τρικ βραβείων για τον άνθρωπο που αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες μορφές στην ιστορία του καταλανικού κλαμπ.